Nya ansikten på MamaMia Bingo

MamaMia Bingo har anställt en hel del nya chattvärdar i samband med att några av deras härliga CM:s tagit beslutet att gå mot nya äventyr. Bland nykomlingarna hittar vi två tjejer; Caroline och Tina som båda verkar oerhört trevliga. Tina är en ung 22-åring som jobbat på MamaMia Bingo sedan några veckor. Hon gillar att äta gott och umgås med vänner. Caroline är tio år äldre än Tina och hon gillar allt som har med mode att göra och shoppar gärna på lediga dagar eller umgås med sin familj.

Lär känna MamaMia Bingos nya chattmoderatorer och ställ frågor till dem i chatten! För att chatta och spela behöver du bara registrera dig via länken och bli medlem. Du får 50 kronor gratis att spela för och 100% insättningsbonus på din första insättning upp till trevliga 200 kronor!

Det finns många svenska bingosajter men MamaMia Bingo sticker ut från mängden. De har en väldigt rolig community och massor av spännande kampanjer och bonusar! Dessutom så åker de varje år på en solsemester tillsammans med sina bingospelare så att alla sak få lära känna varandra lite bättre samtidigt som de bättrar på brännan och självklart njuter av bingo i stora lass. Vill du läsa mer om MamaMiaBingo så rekommenderar vi att ni kikar in recensionen där det står allt möjligt som är värt att veta om MamaMia!

admin Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *