Ny automatkampanj på Maria Bingo – få 10 freespins

På Maria Bingo finns det som bekant ett brett spelutbud som sträcker sig utanför bingosfären. Populärt på sajten är Maria Bingo spelautomater och bland nyheterna finns nu ett riktigt bra erbjudande för dig som vill testa Maria Bingos slotspel Te$la. Fram till den 24:e februari får alla som spelar Te$la 10 freespins!

Te$la är en ny spelautomat från Relax Gaming som spelas på ett hexagonalt bräde. Vinstpotten ligger på 125 000 kronor. Passa på att få 10 freespins genom att spela Te$la nu. För varje gång du satsat 1000 kronor får du ytterligare 10 freespins.

Te$la-kampanjen är tillgänglig för Maria Bingos medlemmar, så vill du ha chans att få dina freespins behöver du vara medlem. Det blir du via länken här nedan som dessutom ger dig 100% insättningsbonus upp till 250 kronor. Blir du medlem i kasinot, så får du 100% upp till 1000 kronor.

Som ny spelare hos MariaBingo så kan du få 20 gratis spel direkt när du registrerar dig. Dessutom så får man en bingobonus på 200 kr om man sätter in 200 kr. Läs en lång recension om MariaBingo och läsa om deras många fördelar och de få nackdelar som finns. Bara titta in och läs på om du vill annars kan du ju gå direkt till MariaBingo och börja spela. Lycka till i vilket fall!

admin Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *