Vinn 4 miljoner hos Maria bingo

Maria bingo kryllar med minislots som är särskilda minispel som du kan spela när du spelar bingo. Mellan den 23 februari och den 1 mars så kommer totalt 4 miljoner att delas ut i minislot-prisdragningen. Du kommer att få 1 lott för varje 120 kronor du satsar på de utvalda minispelen Bouncy Balls, George and the Dragon, Chest of Plenty, Snow Queens Magic och Pirate Plunder.

Du kan vinna upp till 100 000 kronor på en enda lott. Vinner du på flera lotter kan du klättra hur högt som helst på pengastegen. Bege dig till bingolobbyn hos Maria Bingo och börja spela för att vinna!

Ny kampanj hos Maria Bingo

Maria Bingo logog nbingonyheterDen nya kampanjen hos Maria bingo är en uppföljare av en liknande kampanj som avslutades den 22 februari. Här gällde det också att spela på minislots och vinstpotten var denna gång uppe i 3 miljoner kronor. Minispelen som du kunde vinna på var Wild Gambler, Adventures in Wonderland, Big Top Tombola, Amazon Wild och Cleopatras Chest. Om du spelade för minst 120 kronor och fick en lott så kan du just nu besöka Maria bingo och se om du har vunnit! Vinnarlistan är presenterad och håll tummarna för att just du har vunnit.

Sociala bingospel hos Maria

Hos Maria bingo kan du förutom att vinna pengar även delta i roliga och sociala bingospel. Här finns det gott om chattävlingar och chattvärdar som gör nöjet lite större än vanligt. Träffa nya och gamla vänner och slut samman kring ett gemensamma intresset.

För att du ska kunna spela så mycket som möjligt så har Maria satt ihop ett härligt välkomstpaket till just dig. Du får 150 free spins till att börja med, åtföljt av en insättningsbonus på 100 % upp till 1 000 kronor. Dessutom får du 20 free spins helt gratis och vinner du pengar kan du såklart ta med dem till ett bingorum och sätta igång.

Klicka här för att ta del av Marias Bingo bonus!

This entry was posted in Maria Bingo. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *