Mega Roll On Nights hos Williamhill bingo

williamhill200x100Mellan den 9 och 22 februari så pågår kampanjen Mega Roll On Nights inne i bingorummet Topprummet. Varje kväll mellan 20.00 och 22.00 så kommer chattvärdarna att ropa ut ”bingo” gång på gång. De kommer nämligen att dra tio vinnare varje spelomgång istället för en! De kommer även att anordna ännu fler spännande bingovarianter där de drar 20 extra vinnare med ”fullt hus”. Detta betyder att det kommer att finnas 23 vinnare per spel vilket är toppen för alla som inte brukar ha så mycket tur i spel.

Gratisspel på torsdagar

På tal om dig som inte har särskilt mycket tur i spel så fortsätter Williamhill att anordna gratisbingo på torsdagar. Du kan spela gratis spel varje heltimma inne i Billiga hörnan. Här kan du vinna priser från 500 kronor upp till 1 000 kronor. Pengarna får du som en härlig bingobonus som du kan använda för att köpa bingobrickor med. Gott om vinster och gott om bonuspengar hos Williamhill varje dag i veckan!

Williamhill välkomstbonus deluxe

Williamhill ger dig en välkomsterbjudande som du bara inte kan tacka nej till. När du registrerar dig så gäller det att följa några enkla steg för att du ska kunna lägga vantarna på 400 kronor i bonuspengar.

Om du gör en insättning och spenderar 100 kronor på bingobrickor inom sju dagar efter ditt första spel så får du 400 kronor i bonus. 200 kronor kommer att ges ut som en bingobonus och 200 kronor kommer att bli en gamesbonus. Det betyder att du kan lägga halva bonusen på bingobrickor och den andra halvan på spel inne i casinot. Williamhill erbjuder nämligen inte bara bingospel utan en uppsjö av andra roliga och underhållande spel!

Ta del av Williams Hill bingo bonus, klicka här!

This entry was posted in William Hill Bingo. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *