Bet365 bingobonus

Bet365 bingo logo bingonyheterHos Bet365 hittar du en fullskalig sajt med alla möjliga spel Här finns inte bara bingo utan även spelautomater och bordsspel. Du hittar det mesta som du kan tänkas vilja prova på inne på sajten. Om du inte har särskilt gott om pengar eller inte vågar riskera särskilt mycket av lönen så går det utmärkt att använda en välkomstbonus. Den finns till för alla nya spelare som vill ha lite extra att spela med. Bonusen hos Bet365 består av ett paket med tre olika gåvor.

Tre gåvor hos Bet365

Det allra första som händer när du blir medlem är att du bjuds in till chattrummet välkomstfesten, här kan du vinna 10 000 kronor utan att satsa en enda krona. Det är nämligen gratis att spela här inne. Gåva nummer två är en spelautomatbonus på 200 kronor som du får direkt efter att du har spenderat dina första 100 kronor. Det går därför att säga att bonusen ligger på 200 %. Om du sedan sätter in och spelar för 100 kronor på bingospel så får du ytterligare 200 kronor att spela för. En riktigt stor och härlig Bet365 bingobonus väntar dig!

Sociala Chattsel hos Bet365

Hos Bet365 går det att vara social som hos de allra flesta casinon. Här hittar du ett community-forum där du kan lära känna de andra spelarna lite bättre. Du kan kolla in vilka chattspel som du kan spela, vad dina medspelare har vunnit och vilka chattvärdar som är online. Det finns flera roliga chattspel och det allra bästa med dessa är att de inte handlar om spel eller bingo. Här finns det chattspel som går ut på att gissa rätt musikartist, vad det är för anagram som gäller eller vem som är bäst på karaoke.

Klicka här för att registrera ett spelkonto!

This entry was posted in Bet365. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *