Bestbingo bingosida och bonusar

BestBingo logo online bingoHos Bestbingo får du insättningsbonusar varje dag! Beroende på vilken dag det är så får du olika stora bonusar. På fredagar är det fredagsmys och det finns gott om tid att vara hemma och spela på under kvällen. Därför får du en bonus på 100 % upp till 500 kronor när du gör en insättning. På måndagar är det tillbaka till jobbet som gäller och för att muntra upp dig lite inför en lång arbetsvecka så får du en bonus på 50 % upp till 500 kronor. Under alla andra veckans dagar så får du en bonus på 30 % upp till ett obegränsat belopp! Du kan alltså få hur mycket pengar som helst att spela för.

Gratis välkomstbonus hos Bestbingo

Förutom alla veckans bonusar så finns det även en välkomstbonus som alla nya spelare får ta emot. När du registrerar dig så får du direkt 250 kronor i bonuspengar att spela för. Du behöver inte göra en insättning för att kunna använda bonusar så här finns en stor möjlighet till gratis spel i mängder. Om du vill kunna ta ut vinsten från dina 250 kronor så behöver du göra en insättning på minst 100 kronor inom 14 dagar.

Sociala forum hos Bestbingo

Hos Bestbingo finns det ett community där du kan prata om allt möjligt. Här finns det olika teman att diskutera och särskilda chattrum. Om du vill prata om bingospel finns det såklart en möjlighet att göra det men du kan även prata om musik, filmtips, världens roligaste skämt och schlagern! Här pratar både spelare och chattvärdar med varandra och det ger dig en möjlighet till en social tillvaro även när du inte spelar i bingorummen. Skapa ditt eget samtalsämne och lär känna nya spelare som delar ditt intresse!

Klicka här för 100% bingobonus!

This entry was posted in Okategoriserade and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *